Piano lessons in Gävle
Pianolektioner i Gävle

 

pianolektioner priserprivatlektioner pianostudio i gävle

priser för pianolektioner

Provlektion

för nya elever

150:-

20 min
pianostudio in gävle
-
-
-

Provlektion är för dig som har inte spelat piano hos mig förut. Provlektionen är 20 min lång för både vuxna och barn. Detta är ett sätt för pianoläraren att se din nivå och förkunskaper samt för dig att se hur pianolektioner kommer att gå till. Kontakta mig för att börja spela piano!

Pianolektion 30 min

barn

550:-

30 min
enskild lektion
boka online
flexibla tider
pianostudio i gävle

Detta är en enskild pianolektion i Gävle för barn. PIanolektionen 30 min lång. Alla barn från 4 år är välkomna att spela piano. Det är vanligt att man spelar en gång i veckan. Undervisning sker på eftermiddagar och kvällar. Kontakta mig för att boka pianolektioner för barn!

Pianolektion 45 min

vuxna

650:-

45 min
enskild lektion
boka online
flexibla tider
pianostudio i Gävle

Detta är en enskild pianolektion i Gävle för vuxna. Pianolektioner 45 min lång. Vuxna i alla åldrar är välkomna att spela piano, det finns ingen åldersgräns och inga krav på förkunskaper. Det är vanligt att spela en gång i veckan. Kontakta mig för att boka pianolektioner för vuxna!

pianolektioner i gävle

klippkort rabatt

5x30 min
barn
2 500:-
10x30 min
barn
5 000:-
17x30 min
barn terminskort
8 500:-

Klippkort med 5, 10 eller 17 pianolektioner 30 min långa är för barn som spelar piano en gång i veckan. Vid köp av klippkort får man rabatt jämfört med enstaka pianolektioner. När man köper klippkortet kan man boka alla pianolektioner på en gång eller boka löpande en gång i veckan. Pianoläraren finns i Gävle.

Kontakta mig för att anmäla intresse eller köpa klippkort med pianolektioner i Gävle.


5x45 min
vuxna
3 000:-
10x45 min
vuxna
6 000:-
17x45 min
vuxna terminskort
10 200:-

Klippkort med 5, 10 eller 17 pianolektioner 45 min långa är för vuxna som spelar piano regelbundet. Vid köp av klippkort får man rabatt jämfört med enstaka pianolektioner. När man köper klippkortet kan man boka alla pianolektioner på en gång eller boka löpande de tider som passar. Pianoläraren finns i Gävle.

Kontakta mig för att anmäla intresse eller köpa klippkort med pianolektioner i Gävle.

börja spela piano

anmäl intresse

Ditt namn *
Ditt mailadress *
Ditt telefonnummer
Meddelande *